[vc_row][vc_column width=“1/2″][mk_image src=“http://media.yogaart.rs/2013/08/s-Jasminom-Puljo-ostra-11.jpg“ image_width=“500″ image_height=“500″ lightbox=“true“ group=“_general“ frame_style=“gray_border“ title=“Jasmina Puljo sa svojom učenicom Jelenom Milom“][/vc_column][vc_column width=“1/2″][mk_image src=“http://media.yogaart.rs/2013/08/sika-yoga1.jpg“ image_width=“500″ image_height=“500″ lightbox=“true“ group=“_general“ frame_style=“gray_border“ desc=“Siniša Todorov“][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][mk_padding_divider size=“24″][mk_dropcaps style=“fancy-style“ size=“50″ padding=“5″ background_color=“rgba(124,124,124,0.01)“ text_color=“#7c7c7c“]I[/mk_dropcaps][vc_column_text]

mala je nasmejan odnos prema životu, baletu, jogi, svojim učenicima, drugim ljudima, običnim stvarima. U stanu je imala na stotinu sitnih predmeta i figurica raznih mudraca postavljenih na predivnom nameštaju koji je bio sav u duborezu. U svom prelepom ambijentu volela je da ponekad popije kafu sa medom govoreći sa osmehom: „Ja i jedem sve pomalo“.

Mislim da sam tada shvatio da je oličenje duhovnosti jednostavna i nasmejana osoba. Kao kolekcionar mudrosti bila je neumorna, a jogu prikazala na jedan umetnički način, koristeći pritom razne statue i umetničke eksponate u svojim knjigama. Sve to mi je pomoglo da pronadjem sebe u životu i jogi. Njena životna filozofija bila je: „Pomazući druge najviše pomažemo sebi“.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]
Javite se

Trenutno nismo ovde. Možete postaviti pitanje i odgovorićemo Vam uskoro.